Lapsi- ja varhaisnuorisotyö

Junnujesari


Junnujesari on 4-8-vuotiaiden oma jumalanpalvelus! Junnujesari toimii sunnuntaina iltakirkon aikana klo 17.30 ja tarjoaa lapsille omaa hauskaa toimintaa ja mahdollistaa vanhempien osallistumisen tilaisuuteen. Lasten kanssa lähdemme matkalle Jeesuksen tuntemiseen sekä annamme aikaa yhdessäoloon ja tutustumiseen leikkien ja laulaen.
Kevään teemana on sankareiden jalanjäljissä ja tutustumme Raamatun sankareihin.
Lisätietoa: junnujesari@gmail.com

CLUBi

Olemme startanneet seurakuntamme uudistetut illat varhaisnuorille! Ikäryhmälle 9-13 vuotiaat suunnattu toimintapainotteinen ilta kerää kattomme alle Raision valovoimaisimman CLUBin. CLUBi pitää sisällään leireiltä tuttua iltanuotiotyylistä ohjelmaa, tutustumista, mielikuvituksellisia projekteja, iltapalaa sekä laadukasta opetusta ja Jumalan ylistystä. Uusi Jumalaa rakastava sukupolvi on täällä mainokseen merkittyinä perjantai-iltoina klo 18.30-21.00, Frälsintie 20 Raisio.


Äiti-lapsi piiri


Loppukeväästä on tarkoituksena startata käyntiin säännöllinen äiti-lapsi piiri. Kokoonnumme toiveiden mukaisesti kotona/kirkon tiloissa säännöllisesti. Tarkoituksena on luoda äideille mahdollisuus tukiverkostoon, keskusteluun, rukoukseen sekä rentoon yhdessäoleiluun.
Jos kiinnostuit ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätiedot:
   Jenni Jokinen p. 050 5753207
   Mimosa Rönkä p. 050 5689218

Perheen pienimmille

Lisäksi perheen pienimmille on oma leikkihuone, jossa aikuiset voivat samalla seurata seurakunnan tilaisuutta.


Katso myös tilaisuudet kuukausiohjelmasta

http://www.raisio.svk.fi/?sid=10

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!